(Nr. 4670)

Vacature

Functie Healthmanager
Cursus
Plaats Amsterdam

Dienstverband Vast - Fulltime
Met ingang van Per direct

Functie inhoud VACATURE: VESTIGINGSLEIDER SPORTCLUB

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een VESTIGINGSLEIDER voor een gezellige sportclub om fit te worden. Een sportclub waar iedereen zich thuis voelt en in een ongedwongen sfeer kan werken aan zijn of haar persoonlijke sportdoelstellingen. Met 18 vestigingen overwegend in de westelijke randstad en regio Utrecht is onze opdrachtgever al één van de grootste healthclub-ketens van ons land en bestaat de ambitie, ook in een moeilijke markt, nog verder te groeien.

Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit, gezelligheid en laagdrempeligheid en dat zie je terug in hun gehele formule. Zij zijn pas tevreden als hun leden lekker bewegen, hun persoonlijke doelen behalen, gezellig een kopje koffie blijven drinken en met een goed gevoel over zichzelf naar huis gaan.


Is dit een denkwijze waar je je in kunt vinden? Wij zoeken namelijk een enthousiaste en energieke VESTIGINGSLEIDER, die als meewerkend voorman/vrouw samen met zijn/haar team een succes gaat maken van de vestiging. Je weet mensen voor je te winnen en bent bereid samen met hen te zorgen dat mensen graag lid worden en hun sportieve doelen gaan behalen. Je hebt een hoog energie-level en gaat een commerciële uitdaging graag aan.


Functieomschrijving
Je hebt de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse reilen en zeilen op jouw vestiging. In deze uitvoerende functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de fitness, groepslessen en het ledenbehoud. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de ledeninstroom (service & sales), horeca en receptie. De belangrijkste momenten op je vestiging zijn in de avonden en weekenden. Je bent dan ook aanwezig op de vloer, tenminste 2 avonden en een weekenddag. Samen met jouw team ga je mee met de belangrijke wervingsmomenten om potentiële nieuwe leden aan te spreken in jouw herkenbare tenue.
Functie eisen Als VESTIGINGSLEIDER heb je uiteraard ervaring of affiniteit met bewegen en fitness. Je bent resultaatgericht, gedreven, sturend, communicatief zeer vaardig, houdt van een uitdaging en flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je kunt zelfstandig en gestructureerd sturing geven aan een team van gemiddeld 25 medewerkers, zowel parttimers als fulltimers. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fitnessbranche en hebt ervaring met de doelgroep van onze opdrachtgever. Maar het aller belangrijkste is, dat jij je opstelt als een ondernemer. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat van de vestiging en wil dit doorlopend verbeteren en optimaliseren. Je bent ook eindverantwoordelijk voor alles wat in en om het pand gebeurt.

Functie-eisen
• Multifunctioneel karakter en inzetbaar op alle afdelingen
• Steekt graag de handen uit de mouwen
• Een bewezen trackrecord van behaald succes in een leidinggevende rol
• Ruime en bewezen succesvolle Saleservaring
• Commerciële drive, aantoonbare en bewezen ondernemingsgeest
• Bij voorkeur een service-, sport- of recreatiegerichte opleiding (bv. Hotelwezen, Lichamelijke Opvoeding, Toerisme) of werkervaring hierin
• Affiniteit met de fitnessbranche en enthousiast over ons product
• HBO(+) denkniveau
• Bereidheid om iedere januari, mei en september niet op vakantie te gaan

Werken bij onze opdrachtgever?
Zij stellen daar tegenover een prima salaris met goede secundaire voorzieningen en de leukst denkbare job: het leiden van je 'eigen' vestiging van een succesvol bedrijf met alleen positief gestemde klanten! En je hebt de voldoening mensen te kunnen helpen bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van sport, gezondheid en levensstijl. Salaris: minimaal €2.721- tot maximaal €3.500,- euro bruto op basis van 40 uur (exclusief te behalen bonus).

Solliciteren?
Als jij je kunt vinden in de doelgroep en het concept met succes kan uitdragen, solliciteer dan op deze vacature via de onderstaande button
Gewenste opleiding

Interesse? Solliciteer dan op deze vacature via de volgende knop: