(Nr. 4689)

Vacature

Functie Overig
Cursus
Plaats Heel Nederland

Dienstverband Vast - Fulltime
Met ingang van Per direct

Functie inhoud Vacature: Sales Executive Fitnessbranche

Spreek jij graag en gemakkelijk mensen aan? Wil je hen uitnodigen om een gezondere levensstijl te beginnen? Ben je energiek en enthousiast en kun je met een target werken? Kom dan nu werken als Sales Executive! Wij zoeken voor onze opdrachtgever commerciële, sociaal assertieve mensen, die in een sportieve omgeving willen werken.

Jouw prioriteit is het werven en te woord staan van potentiële nieuwe leden. Je krijgt maandelijks een target, welke je gaat behalen met behulp van alle bestaande middelen en acties, of iets nieuws wat je zelf bedenkt. Jij vormt de basis van het Salesteam en mag (in goed overleg) al je creativiteit gebruiken om je doelen te behalen.

Je vindt het leuk om contacten te leggen, zowel direct (op straat en op de vestiging) als telefonisch, afspraken te maken en op dagelijkse basis na te bellen. Ook geef je rondleidingen in de vestiging en maak je inschrijvingen in orde. Je wordt voornamelijk in de avonden en in het weekend ingezet. Bereidheid in de avonden en weekenden te werken is dan ook een absolute 'must'!
Functie eisen Functie-eisen:
- Een intrinsieke commerciële drive!! Je kunt jezelf motiveren om je target te behalen en gaat uit jezelf aan de slag om dit te realiseren.
- Je hebt minimaal 6 maanden Callcenter-ervaring of ervaring in straatverkoop. Je vindt het leuk om mensen aan te spreken en op te bellen.
- Je kan en wil graag in de avonden en weekenden werken! (Tenminste 2 avonden en een weekenddag bij een fulltime dienstverband.)
- Je bent flexibel en ook bereid om onverwachts in te vallen of bij te springen.
- Je bent bereid om GEEN vakantie op te nemen in de actiemaanden januari, mei en september!
Uiteraard ben je ook enthousiast over fitness/sport! Wij bieden je een leuke, dynamische en sportieve werkomgeving. Daarbij krijg je training op het gebied van Sales. En je hebt de voldoening mensen te helpen bij hun keuze op het gebied van sport, gezondheid en levensstijl. Salarisindicatie bij 40 uur: €1.700,-tot €2.133,- inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarbij behoort een bonusregeling op termijn tot de mogelijkheden.

Solliciteren?
Solliciteren kan direct via de onderstaande link.
- Voeg je motivatie en CV toe bij de sollicitatie
- Geef in je motivatie aan in welke regio je wilt
solliciteren
Regio A (Den Haag, Dordrecht, Gouda of Rijswijk)
Regio B (Amsterdam, Haarlem, Leiden of
Leiderdorp)
Regio C (Bilthoven, Echt, Huizen, Leidsche Rijn,
Soest, Woerden of Zeist)
Gewenste opleiding

Interesse? Solliciteer dan op deze vacature via de volgende knop: