Vacature

Functie Overig
Cursus
Plaats Den Haag / Delft / Rotterdam

Dienstverband Freelance
Met ingang van Per direct

Functie inhoud Medewerker Flexpool gezocht

Functieomschrijving
Wil jij werken waar en wanneer het jou uitkomt en zo de optimale combinatie maken tussen werk en privé? Dan ben je bij het Sportloopbaan Garantieplan aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar betrouwbare en positief ingestelde (sport) instructeurs die er elke dag voor iedereen weer een feestje van kunnen maken. Volg jij de opleiding of beschik jij over het diploma, Sport en Bewegen, SPW, SPH, (H)ALO of PABO en heb jij ervaring in het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jouw positiviteit!

De flexpool zorgt voor vervanging bij ziekte en verlof van onze vaste medewerkers. Maar ook tijdens piekmomenten maken wij gebruik van onze flexpool.

Als Flexmedewerker heb je een veelzijdige en interessante baan. Je werkt samen met vaste medewerkers en doet veel ervaring op in je vakgebied en je ziet verschillende vestigingen. Een leuke en afwisselende functie dus, waar volop ruimte is voor jouw creatieve en/of sportieve bijdrage aan het dagprogramma. En in alles wat je doet staan de kinderen centraal. De ene dag stimuleer je hun sociale ontwikkeling door een teamactiviteit, de andere dag ontwikkel je hun creativiteit met dansen.

Je kunt aan de slag op onze vestigingen voor de Tussenschoolse Opvang, Verlengde Schooldag en Buitenschoolse Opvang. Via het flexpool systeem kun je zelf aangeven welke dagen je beschikbaar bent.
Functie eisen Profiel
Functie-eisen / competenties
• Je volgt of hebt een pedagogische opleiding afgerond. Denk hierbij aan de opleidingen Sport en Bewegen, SPW, SPH, (H)ALO, PABO of soortgelijk
• Je hebt ervaring in het geven van sportlessen aan de doelgroep
• Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en wil dit doorlopend verbeteren en/of optimaliseren.
• Je bent betrokken, gedreven, betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht.
• Je bent ambitieus en wil in jezelf investeren
• Je weet van aanpakken en staat stevig in je schoenen
• Je woont in, of in de directe omgeving van, Den Haag, Delft en/ of Rotterdam

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Wij bieden Wij bieden een plezierige werkomgeving, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht. Wij willen graag meewerken aan de persoonlijke groei en verdere ontplooiing van onze medewerkers. Dit doen wij door middel van intervisiebijeenkomsten, coaching en begeleiding in de praktijk en ondersteuningsdocumenten. Wij bieden een marktconform salaris.

Informatie en/of sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Werving en Selectie, via 085-7731737 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 – 16.30 uur) of een WhatsApp te sturen naar: 06-51066162. Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan direct!
Wij kijken uit naar je CV en goed onderbouwde motivatiebrief.
Gewenste opleiding

Interesse? Solliciteer dan op deze vacature via de volgende knop: